***
Посвещава се на всички творци!
Че написал нещо е за мен,
радостна съм ден след ден!
Господин Терзийски (Иво)
пише тъй игриво...
Как ли се навих
да напиша този стих...?
Може би от радост, а може от тъга,
седнала съм аз да пиша
с писалка във ръка...
Защо ли пиша този стих...?
Защото аз открих
стихчето на Иво...
То е тъй игриво!!!
Творбите му и до една
написани са тъй добре!
Една творба - една вълна
в талантливото море!
И гмуркам се в водите му
с усмивката безкрайна,
виждам във очите му
новата творба омайна!
Залива ме нова вълна -
идва нова творба... още една!
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены