15 сент. 2011 г., 21:47

*** 

  Поэзия » Пейзажная
1542 0 36


Облаците - гроздови салкъми,

а лъчите - дар богат.

Плахо шепне тайни златоструйни

септемврийски листопад...


Още радват щурчовите песни,

гали вятър с дъх на плод.

Ромоли в душата ранна есен,

пълна с багри и живот.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??