Sep 15, 2011, 9:47 PM

*** 

  Poetry » Landscape
1552 0 36


Облаците - гроздови салкъми,

а лъчите - дар богат.

Плахо шепне тайни златоструйни

септемврийски листопад...


Още радват щурчовите песни,

гали вятър с дъх на плод.

Ромоли в душата ранна есен,

пълна с багри и живот.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??