9 мар. 2011 г., 10:15

* * * 

  Поэзия
405 0 0

Показвам дланта си.

Там е написан животът!

 

Подавам ръката си,

свързва ви с чисто сърце!

 

Гледам в очите -

                    душата

не крия от вас!

 

       Това съм аз!

 

   Фасада!

 

Той - е писал ръката ми

Той - изпълва сърцето ми

Той - обсебва душата ми

Той - гледа през мойте очи

 

    Бог - съм аз

    аз  - съм той

    ти - си аз

    аз -  си ти

    ти - си той

    той - си ти

 

Какво ни разделя?

 

                      Нищо, нали?

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??