10 дек. 2011 г., 22:50

* * * 

  Поэзия » Пейзажная
444 0 2

*    *     *

 

Смениха се сезоните -

пак зима е сега,

цветята по балконите

замести ги снега.

 

Изписа той фасадите,

изпъкнаха дори

със сивото си сградите -

той с цвят ги надари!

 

Затрупа тротоарите,

в движението ред,

по-строг от светофарите,

въведе занапред.

 

С децата и шейните им

пързулна се на юг,

на старците угрижени

усмихна се напук!

 

И... приказките има ги -

тук, в тая белота,

вълшебството им винаги

се сипе с простота.

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??