Dec 10, 2011, 10:50 PM

* * * 

  Poetry » Landscape
442 0 2

*    *     *

 

Смениха се сезоните -

пак зима е сега,

цветята по балконите

замести ги снега.

 

Изписа той фасадите,

изпъкнаха дори

със сивото си сградите -

той с цвят ги надари!

 

Затрупа тротоарите,

в движението ред,

по-строг от светофарите,

въведе занапред.

 

С децата и шейните им

пързулна се на юг,

на старците угрижени

усмихна се напук!

 

И... приказките има ги -

тук, в тая белота,

вълшебството им винаги

се сипе с простота.

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??