2 февр. 2007 г., 21:18

Да бях... 

  Поэзия
670 0 2
Да бях облак-пухкав и бял,
в небето синьо щях да се скрия,
със сълзи чисти бих плакала-
срама и болката от света да измия!

Да бях цвете-нежно и ухайно,
в тревата тихо бих се спотаила,
бих се усмихвала потайно
и на света красотата си бих дарила!

Да бях звезда-единствена и неповторима,
бих прегърнала нощта,
надежда и светлина на света бих подарила,
и после спокойна,че всичко съм дала....ще умра!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??