22 янв. 2013 г., 09:31  

Да бях... 

  Поэзия » Любовная
850 0 18

Върба да бях!

И вейчици да свеждам

над твоите забързани води;

от тях да пия отразена нежност –

на слънце и звезди.

 

И всяка есен щедро да отронвам

над тебе

бездиханните листа.

Далеч да ги отнасяш  –

като  спомен.

Или – като мечта.

 

 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??