Въздишката трепери...
От спомени леглото се разтяга.
Тъгата в краищата ляга...
Гори... Плътта в забвение...
Крещи... Кръвта. Съмнения.
Блясъкът на влажните очи
като демон чака да си отмъсти.
Сълзата като пада, не блести!
Отеква в тъмното
едно желание... със сила...
Да бъда, мила!
Демонът пощада не признава,
с лекота въздишки разпилява.
Тежи мълчанието в мрака -
Доброто демони очаква...
© Радка Иванова Все права защищены
Но вече е дошло време да повярват всички, дори само един да не склони и спасението ще си остане само един ронлив,недосънуван сън.