8 февр. 2012 г., 21:26

Да бъда с вас 

  Поэзия » Любовная
438 0 0

                 ДА БЪДА С ВАС

                 на моите синове

 

Такава съм създадена,

да ме мразят, когато са безсилни,

да ме обичат, когато са слаби.

Как понякога себе си ненавиждам,

че по човешки на всички се раздавам.

 

Но такава съм - естествена.

Аз, обичаната и разлюбената,

разлистената и жадуващата,

за обич създадена, но от обич

уморена и страдаща.

 

Но какво пък!

И на хиляди парчета да ме разкъсвате,

моето сърце пак ще тупти от обич за всички!

И сили да не ми останат, пак ще ви прегърна

с ръцете си загрубели!

 

За да ви дам от моята обич,

силната, непокорната,

святата и чистата,

за да бъда с вас,

дори когато ме няма!

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??