8 авг. 2015 г., 11:15

Да бъде ден! 

  Поэзия » Гражданская
397 0 0

В ада на робите мрачен

живеят народните маси.

И в живота си невзрачен

за слънце копнеят сиромаси.

А на Олимп боговете

вечно залети са от светлина.

Роби, стената разрушете,

да свърши тая тъмнина.

Вие скотове не сте, а сте хора

и в живота ви не само умора,

но и светлина да има

през цялата година.

И, въпреки че Олимп е озлобен,

и за вас да бъде ден!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??