21 авг. 2011 г., 09:29

Да бъде трайно 

  Поэзия
519 0 2

Вече месеци те няма,
а мене още ме боли,
душата ми остава в рани,
сърцето ми - в сълзи.

Не мога да забравя твоите целувки
и всичките ни разговори в нощта,
върни ми всичко, ако можеш,
а аз ще хвана твоята ръка.

Да повървим тогава заедно,
отново да потънем в спомени, мечти,
да се погледнеме, да бъде трайно,
да си възвърнем любовта дори.

Пусни ме после и тръгни си,
ще направя същото и аз,
но вечерта когато дойде, ще си спомним
вълшебствата на този ден,
в който бяхме заедно
отново само Ти и Аз.

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Елена Петрова, понякога е по-трудно, да се отърсиш от миналото и съпровождащите го спомени, от колкото изглежда... Благодаря ти за подкрепата и посещението! Топли поздрави!
  • Просто продължи... Поздрав!
Предложения
: ??:??