3 окт. 2012 г., 14:44

Да бъдеш жена 

  Поэзия » Белые стихи
856 0 0

                                  Да бъдеш жена е гордост 

                                  Да бъдеш жена е нежност 
                                  Да бъдеш жена е ласка 
                                  Да бъдеш жена е любов 
                                  Да бъдеш жена е готовност 
                                  Да бъдеш жена е почтеност 
                                  Да бъдеш жена е прошка 
                                  Да бъдеш жена е крехкост 
                                  Да бъдеш жена е сила 
                                  Да бъдеш жена е опора
                                  Да бъдеш жена е закрила 
                                  Да бъдеш жена е тревога 
                                  Да бъдеш жена е умора 
                                  Да бъдеш жена е вечност 
                                  Да бъдеш жена е поема  
                                  Да бъдеш жена… е заслуга!

 

© Рос Мистрал Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??