2 янв. 2022 г., 11:08

Да докосна красотата 

  Поэзия » Любовная
229 0 0

    Да докосна красотата

 

Времето край мен минава бързо,

изморена спирам се за миг

и отново тръгвам, пак отново,

спотаила във душата вик.

 

В тази приказка красива идват

мигове, превърнати в мечта,

тях очите само ги откриват,

те са изворът на светлина.

 

Във небето облаците бели

ме докосват с ангелски крила,

те над мен загадъчно са спрели,  

те донесли са ми любовта.

 

И отново тръгвам запленена

пак към тях с протегнати ръце…

Да докосна искам красотата,

да живее в моето сърце!

 

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??