15 дек. 2013 г., 22:29

Да говорим или да мълчим 

  Поэзия » Любовная
585 0 6

Мълча, а искам с тебе да говоря.

Говоря, а пред тебе искам да мълча.

Кое от двете трябва да го сторя:

мълчанието ли или да ти гълча?

 

Предлагам ти с целувки да говорим.

С очите, мила, можем само да мълчим.

На тоз въпрос така ще отговорим...

Че тъй сме се разбрали двама - ще личим.

 

Тогава няма нужда да говорим

и няма нужда двама само да мълчим.

Аз мисля всичко в любовта да сторим,

а в паузите да си малко помълчим.

 

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??