23 янв. 2009 г., 15:36

Да живеем за мига 

  Поэзия
812 0 3
"Да живеем за мига"

Да живеем! Сякаш утре няма никога да дойде!
Прегърни ме, както ме прегръщаше преди!
Днес обичай ме ти повече от вчера -
за утре, моля, просто не мисли!

Да живеем! Като окрилени от живота
в небесата сини ний да полетим!
Да се обичаме с любов най-свята
и деня свободно двама с теб да споделим!

...............................................................................

Да живеем! Не планувай утрешния ден!
Момента улови, не го изпускай!
Целувай ме и дръж ме здраво в твоя плен,
докосвай ме със нежните си устни!

Знам, ти утре пак ще си отидеш,
но защо сега да мислим за това?
Ръце си протегни, литни със мене!
Обичай ме! И нека да живеем за мига!

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Живей така сякаш всеки ден ти е последен!!Прекрасно .. не спираш да ме изумяваш с всяко следващо стихотворение!Смятам че тази песен е много подходяща стиха Nickelback - If Today Was Your Last Day Специален поздрав!
  • прекрасно е, Теди! развълнува ме!
  • Хубаво е! Да живеем тук и сега.
Предложения
: ??:??