1 июн. 2010 г., 11:17

Да живееш в мир честити 

  Поэзия » Другая
439 0 0

Да живееш в мир честити,

да са радостни и дните,

да копнеят ни сърцата

не за богатствата земни,

а за небесните двери.

 

Братя и сестри по вяра,

всички в служба на Един -

да сме радостни, честити,

всички до един.

 

В покорство и любов,

и обхода свята,

да прославяме Христа,

верния наш Баща.

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??