Да живееш в мир честити,
да са радостни и дните,
да копнеят ни сърцата
не за богатствата земни,
а за небесните двери.
Братя и сестри по вяра,
всички в служба на Един -
да сме радостни, честити,
всички до един.
В покорство и любов,
и обхода свята,
да прославяме Христа,
верния наш Баща.
© Доми All rights reserved.