18 апр. 2013 г., 11:49  

Да кажа 

  Поэзия
412 0 0

Кое чувство е това, което те превръща в страхливец?

Навлиза в душата ти и управлява ума ти.

Доминира, кара те често да грешиш.

И докато искаш толкова много да кажеш,

звук не можеш да издадеш.

 

И приятелите ми гледат и говорят подозрително.

Знаци от любов или от мечти, може би.

Те се променят и от любов се превръщат в омраза.

 

Изтръпвам при мисълта, че губя следите,

че луната спира вече пътя да показва.

Че вече забравих "Кой съм" и "Къде отивам".

 

Не се противопоставям, а просто мълча.

Затварям очите си, за да настъпи мълчание.

Преди да ги отворя обаче, винаги се появяваш ти.

Връщаш се и се надяваш, че ще бъда тук.

 

Само едно извинение на себе си дължа да кажа.

 

 

© Вълчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??