5 нояб. 2009 г., 13:07

Да обичаш или не 

  Поэзия » Любовная
642 0 1

 

 

Под обвивката се крие сърце,

сърце, което се страхува…

но не да се изправи срещу теб,

а от това да се излекува.

 

Сърцето иска да обича,

но щом те усети, сякаш спира;

то отрича, че теб обича,

защото силата в себе си не намира.

 

Сърцето е толкова крехко,

то от омраза не разбира;

нараниш ли го, обаче,

                                            ще се затвори и ще спре да обича.

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??