8 сент. 2009 г., 20:16

Да пия любов 

  Поэзия » Любовная
542 0 0

Да пия любов от твоите устни жадувам.

И с огън от твойте очи тъй пламтящи

запаля леглото на моите страсти.

С целувки подклаждай жарава от нашата обич

и там сърцето си с моето

в горящата пепел заровиш!!!

 

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??