7 авг. 2015 г., 12:02

Да подкрепим "Българска пролет" 4 

  Поэзия » Гражданская
313 0 0

Нека и на нашите ширини

да има светли бъднини!
Теменуга да цъфти -

Българийо, това си ти!

И за теб да иде пролет

и да бъдеш славей в полет.

И оскъдицата и мизерията - вън, 

и ако успеем, туй няма да е сън.

Пролет зимата да замени

и от тоз "елит" да ни спаси.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??