Да полетя
Искам да съм като птиците в небето,
за да полетя,
за да видя аз света.
И макар че никой няма да ме види,
вече няма да живея в самота,
няма аз да се страхувам от света.
Искам да съм песъчинка от морето,
за да се превърна във детето,
което мечтае за небето.
И когато видя твоята усмивка от морето,
ще се издигна и ще застана на небето.
© Цветана Стоянова Все права защищены