14.06.2009 г., 19:19 ч.

Да полетя 

  Поезия » Друга
509 0 0

Да полетя

 

 

Искам да съм като птиците в небето,

за да полетя,

за да видя аз света.

И макар че никой няма да ме види,

вече няма да живея в самота,

няма аз да се страхувам от света.

Искам да съм песъчинка от морето,

за да се превърна във детето,

което мечтае за небето.

И когато видя твоята усмивка от морето,

ще се издигна и ще застана на небето.

© Цветана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??