19 дек. 2010 г., 10:28

Да потърсиш думи в нечий поглед 

  Поэзия
1190 0 5


За Коледа, по Коледа, след Коледа...

мечтите са си все едни и същи,

при някои през декември с волята

надеждата завръща се във вкъщи.



И някак си, улисани в мечтание,

очакваме надеждата да звънне,

забравяйки за чуждото страдание,

пропускаме нечия мечта да сбъднем.



А добре ще е да се огледаш,

да потърсиш думи в нечий поглед -

спри безлично главата да навеждаш,

устреми се към душевен полет...

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??