Да разпилееш любовта
Ти искаш, аз искам.
Тихо зовем във нощта.
Какво ни носи това?
- Нищо, просто лъжа.
Обичаш, обичам!
До къде ни доведе това?
Ти искаш, аз искам!
Тихо зовем във нощта.
Нима това ни е нужно сега?
Лъжа ли е всичко или шега?
Ти искаш, аз искам.
Кога ще свърши нощта?
© Мирослав Все права защищены