24.10.2007 г., 17:04 ч.

Да разпилееш любовта 

  Поезия » Любовна
809 0 2

                                          Да разпилееш любовта

 

Ти искаш, аз искам.

Тихо зовем във нощта.

Какво  ни носи това?

- Нищо, просто лъжа.

Обичаш, обичам!

До къде ни доведе това?

 

 

Ти искаш, аз искам!

Тихо зовем във нощта.

Нима това ни е нужно сега?

 

Лъжа ли е всичко или шега?

Ти искаш, аз искам.

Кога ще свърши нощта?

 

© Мирослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много лирично, много романтично, много нежно...от всичко по много.
  • Не е ли по-добре да не свършва нощта, щом сте двама и ви е добре?
    Поздравчета!
Предложения
: ??:??