5 янв. 2010 г., 09:56

Да рискувам ли? 

  Поэзия
657 0 2

Да рискувам ли?

 

 

Кажи? Не те ли беше срам

отново да се върнеш?

Пак ли да те чакам там,

за да ме прегърнеш?

 

Не бяха ли достатъчни

сълзите ми по теб?

Сега чувствата остатъчни

топят се като лед...

 

Кажи? Може би ме мразиш

да ме връщаш пак

в онези времена, които

удавих ги във здрач...

 

Наистина ли ме обичаш,

или са куп лъжи?

Страх ме е да ти призная,

но самотата ми тежи...

 

Мразя те или обичам?

Понякога и аз не знам.

Желая те или отричам,

когато си далече сам...

 

Побъркваш ме и не издържам,

искам пак да те целуна.

Но кажи ми, заслужаваш ли

отново всичко да рискувам?

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??