25 дек. 2012 г., 11:49

Да се научим да летим 

  Поэзия » Любовная
714 0 9

Приказна е тая зимна вечер!
Сияят сякаш хладните простори!
Ела. Да се научим да летим.
Да помни севернякът нашата история.

Защото нещо тайнствено сега
неумолимо тегли ни нагоре.
Да не пилеем скъпоценно време!
Крилете ни сами ще се разтворят...
 
Сънувай ни. И направи ни цяло.
За миг да зърнем портите на Рая!
Че тая вечер е невеста в бяло
- севернякът пее песента ù.

Ела. Да се научим да летим.
Не са звездите толкова далече!
В обятията ми леко щом заспиш,
ще се превърнем в късче вечност...


ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??