7 дек. 2013 г., 19:33

Да се плъзна по лудостта си 

  Поэзия
713 1 4

Студено ми е, 
а ми се иска да взема 
в шепи морето,
с дъх да го стопля.
По плажа 
да ровя с боси крака.
Да ме погали с вълни, 
да измие от мъка лицето ми,
а аз да се плъзна 
по лудостта си - 
от обич, тиха сълза.

 

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??