Dec 7, 2013, 7:33 PM

Да се плъзна по лудостта си 

  Poetry
692 1 4

Студено ми е, 
а ми се иска да взема 
в шепи морето,
с дъх да го стопля.
По плажа 
да ровя с боси крака.
Да ме погали с вълни, 
да измие от мъка лицето ми,
а аз да се плъзна 
по лудостта си - 
от обич, тиха сълза.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??