7 мар. 2010 г., 20:26

Да се преродя в жена 

  Поэзия » Другая
420 0 1

   Да се преродя в жена

С гордостта на мака във  полето
доживявам тихо своя час.
Покой дарява ми небето.
В миг последен ще съм с вас.

Тялото ми - стара къща.
Скърцащи прозорци и врати.
Спомените ще се връщат.
За духа ми млад и как лети.

Често исках всичко да е срочно.
Да сме точни за уречения час.
Мечти човешки ме крепяха.
Закъде ли бързах, бързах аз?

И пак в жена искам да се преродя.
Горещо Бога моля за това.
Обич да раздавам - топлина.
ЛЮБОВТА и ЖЕНАТА ще спасят света.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??