25 апр. 2013 г., 15:06  

Да се разбера 

  Поэзия » Пейзажная
431 0 0

Гледай облака - скитник!

Как бързо се променя, изплъзвайки се като дим!

Твоят образ е в него: пътуващ, променящ се, но невредим!

Погледни брега на реката!

Вчера зелен, днеска с оголени корени!

Но си е той! Познат! Непобедим!

Той ми дарява минути измолени.

Минути, в които мога да спра,

себе си в зрънце да събера

и най-накрая да се разбера!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??