26 апр. 2020 г., 08:01

Да се смирим, да бъдем по-добри 

  Поэзия
443 1 4

Не се вини, че някого намразваш,

че сила не достига да търпиш.

Дори съдбата плюе в свойта пазва,

когато ненадейно съгреши.

 

Не се страхувай да си в свойта кожа,

не се свени да бъдеш луд и прям.

Животът ни опира в гърло ножа

и всеки до предел достига сам.

 

По-важното е да се осъзнаем,

да се поправим и да се смирим.

Човек не е роден всичко да знае,

но трябва към добро да се стреми!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??