10 янв. 2015 г., 15:07

Да се запознаем на тъмно 

  Поэзия
419 0 0

Пред вратата с шепа любов

от сутринта часовете броя,

за изненада напълно готов

и план за запознанство кроя.

 

Вечерта бавния ден изпраща,

ще укрие каквото признаем,

гори нощта, любов се захваща –

ела, на тъмно да се запознаем.

 

И тази нощ пред вратата

любовта живее под наем,

а сърцето чака в тишината –

на тъмно да се запознаем.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??