25 июн. 2011 г., 15:48

Да си цял... 

  Поэзия
427 0 4

Уморих се. Уморих се да мечтая.
Все по-смазващи са дните ми отровни.
Тихо ми е. Тишината ме изгаря.
А надеждите са винаги виновни.

А мислите ми нечии са сводници.
Не мога. Просто да живея покрай тях.
Изтичат силите ми. Между ножици.

Кажи ми - можеш ли изобщо да си цял?

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??