26 янв. 2016 г., 21:06

Да си мълчим 

  Поэзия » Любовная
420 1 1

Да си мълчим - любимото
ни занимание
и единственото,
което най-добре
заедно правехме.
 

Да си мълчим .. в тишината
и да слушаме
тежките удари на сърцата
играещи в ритъма
без тон, но с благозвучие.

Да си мълчим .. обичахме
разконцентрираше ни
само накъсаното дишане
от гърдите ти,
което запазих в ума си.

Да си мълчим - така се разбирахме,
без преструвки, без думи,
без влюбване, без събличане,
без лъжи, без болка, без "други".
Просто да мълчим - така се обичахме.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??