29 июн. 2007 г., 19:41

Да си влюбена в него 

  Поэзия
965 0 9
Останах тихо-будна до разсъмване,
гледах мечтаещо-тъжна в сумрака.
Сега очите ми копнеят за стъмване,
а самотна душата ми залеза чака...

28 юни 2007 - 4:10 сутринта...
на Бенджи с обич

© Неда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??