29.06.2007 г., 19:41 ч.

Да си влюбена в него 

  Поезия
968 0 9
Останах тихо-будна до разсъмване,
гледах мечтаещо-тъжна в сумрака.
Сега очите ми копнеят за стъмване,
а самотна душата ми залеза чака...

28 юни 2007 - 4:10 сутринта...
на Бенджи с обич

© Неда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??