19 авг. 2015 г., 11:12

Да споделим 

  Поэзия » Любовная
401 0 1

Да споделим мълчанието! Искаш ли?
Един към друг с отворени очи!
Щом думите сърцата ни притискащи,
сега са птиците умиращи сами!

Да спорим за любов! Желаеш ли?
Когато устните ни тласкат към едно!
Ръцете ни тогава най-дерзаещи,
да бъдат клоните на паднало дърво!

Не вярвам! И не мисля, че е истина!
Ще чакам! Времето си ти!
Не всичко от живота е изчистено!
Но любовта възкръсва от сълзи!


Емилиан Примов

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...Всико тече ,всичко се изменя...!И това ще мине-разделяйки се с миналото с усмивка!Поздрави..!
Предложения
: ??:??