11 сент. 2004 г., 14:00

Да те имам 

  Поэзия
1439 1 1
Все се мъча до тебе да стигна:
със думи,с дела,с погледи:
да те срещна макар и в съня ти
да ти нося по- малко тъга.

Да те целуна макар за довиждане,
да мечтая за новото утро,
за детско-балонено виждане,
за взаимна закуска.

Да те имам от днеска за вчера,
да те имам за утре.
За себе си - може за малко.
Да те имам поне: макар и така.

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??