11.09.2004 г., 14:00 ч.

Да те имам 

  Поезия
1421 1 1
Все се мъча до тебе да стигна:
със думи,с дела,с погледи:
да те срещна макар и в съня ти
да ти нося по- малко тъга.

Да те целуна макар за довиждане,
да мечтая за новото утро,
за детско-балонено виждане,
за взаимна закуска.

Да те имам от днеска за вчера,
да те имам за утре.
За себе си - може за малко.
Да те имам поне: макар и така.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??