28 июн. 2010 г., 12:56

Да ти се случи любов... 

  Поэзия » Любовная
1407 0 10

Ще ти се случа неизбежно! Някой ден...

Ще бъда непокорна като мисъл.

Ще срутя до основи света ти подреден

и вечно да си мой ще те орисам.

 

Ще ти се случа утре. Чакаш ме, нали?!

А може би след месец... след година...

Ще бъде топло. Светло. Ще боли.

Ще грабна къс любов и ще отмина. 

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??