10 авг. 2021 г., 23:07

Да ви имам проблемите! 

  Поэзия
328 0 0

Вдигнала съм ръце.
(Дали не ги пък повдига и вятърът?)
И съм си изпрала душата
от спорове.
Битките, по-точно - оглозганите им кости,
съм ги заровила в двора.
И ми е някак леко сега,
на душата ми, уморената.
Продължавам да щъкам.
Нали имам деца.
Другото -
да ви имам проблемите.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??