Aug 10, 2021, 11:07 PM

Да ви имам проблемите! 

  Poetry
331 0 0

Вдигнала съм ръце.
(Дали не ги пък повдига и вятърът?)
И съм си изпрала душата
от спорове.
Битките, по-точно - оглозганите им кости,
съм ги заровила в двора.
И ми е някак леко сега,
на душата ми, уморената.
Продължавам да щъкам.
Нали имам деца.
Другото -
да ви имам проблемите.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??