9 янв. 2011 г., 13:32

Да вярваш... 

  Поэзия » Другая
692 0 4

Да вярваш е да знаеш, че всеки ден е ново начало.
Трябва да вярваме, че чудеса се случват и мечтите наистина се сбъдват.

Да вярваш e да можеш да видиш ангелите, които танцуват сред облаците.
Да се запознаеш с чудото на един звезден прах в небето.

Да вярваш е да намериш сили и смелостта, която се намира вътре в теб.
Когато е време да събереш всички парчета и да започнеш отначало.

Да вярваш е да знаеш, че не си сам, че Животът е дар
и това е нашето време да го тачим.

Да вярваш е да знаеш, че всички наши надежди и мечти са лесно достижими.


09.01.2011.

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??