11 апр. 2009 г., 18:21

Да заключим дълбоко... 

  Поэзия » Любовная
1062 0 23

 

Да заключим дълбоко съмнение и ревност,

любовния грях да затворим във плен;

да се впуснем, отдадени, в бурна метежност

и препускаме диво в един блян споделен...

 

Нека нежност и страст да се гонят безспирно;

да пулсират сърцата лудешки във транс,

като волния вятър и стихия немирни,

унесени в чувствен и шеметен танц.

 

Аз не мога във теб и за теб да се вричам,

има само тази нощ, този миг - тук и сега

да съм твоя. Аз истински и просто обичам

и знам - утре ще бъде по-хубав денят.

© Анахид Чальовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??