11 мая 2008 г., 20:07

дадох ти 

  Поэзия » Любовная
904 0 5
 

Дадох  ти тялото си

Изпепелено то стои

Запали всичко в него

И после сам го угаси

 

Дадох  ти сърцето

Разбъркано трепери

Изпълни го със обич

Но не даваш да я намери

 

Дадох ти душата

Объркана пустее

И всичко светло що й даде

Вече се чернее

 

Дадох ти мечтите си

Отровени са вече

Надежда даваше им

А накрая се отрече

 

Дадох мислите си

Поиска всичко ти да знаеш

Оплете ги във болка

Просто за да си играеш

 

Дадох ти всяко чувство за да го усетиш

Без чувства ме остави

Разкъса ги на хиляди парчета

И после ги удави

 

Поиска и сълзите ми

Но тях не исках да ти дам

Успях да ги запазя чисти

Но ти реши и взе ги сам

© Десислава Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??