May 11, 2008, 8:07 PM

дадох ти 

  Poetry » Love
903 0 5
 

Дадох  ти тялото си

Изпепелено то стои

Запали всичко в него

И после сам го угаси

 

Дадох  ти сърцето

Разбъркано трепери

Изпълни го със обич

Но не даваш да я намери

 

Дадох ти душата

Объркана пустее

И всичко светло що й даде

Вече се чернее

 

Дадох ти мечтите си

Отровени са вече

Надежда даваше им

А накрая се отрече

 

Дадох мислите си

Поиска всичко ти да знаеш

Оплете ги във болка

Просто за да си играеш

 

Дадох ти всяко чувство за да го усетиш

Без чувства ме остави

Разкъса ги на хиляди парчета

И после ги удави

 

Поиска и сълзите ми

Но тях не исках да ти дам

Успях да ги запазя чисти

Но ти реши и взе ги сам

© Десислава Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??