13 мар. 2010 г., 21:31

Далеч 

  Поэзия » Любовная
636 0 2

Тихо е, а искам да извикам… да ти кажа всичко онова,

буквите, което не успяха, искам да го изкрещя…

И да чуеш, даже и далече, свойто име с моя влюбен глас.

За да разбереш какво ми даваш, много ще говоря аз…

Ще говоря и ще чуваш топлината, както я видя в очите ми,

те ще бъдат по-тъмни, когато с твоите ще ги погледнеш ти…

И ще видиш огъня, със който сам ще искаш да се изгориш,

ще докосваш дланите ми парещи, във ръцете си ще ги държиш…

Ще говоря и ще ти разказвам колко слънце в мойте сиви дни

твоята усмивка ми е давала, как съм искала до мен да си…

И когато думите ми свършат, за да ти покажа нежността,

ще целуна с устните си пламенни, твоите… дано да е така!

© Делила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ... Моето СлЪнце!
  • Толкова близо без значение колко далеч, за теб слънцето винаги ще грее!
Предложения
: ??:??